50%Reducere
318 RON 2X159 RON
Comandă
Picături pentru potență Soluția unică și la îndemâna oricui
ce asigură
creșterea potenței
Cu “Suifan Brush” performanțele dvs sexuale vor fi garantate! Toată noaptea!
Părerea specialistului
În decursul a 20 de ani de activitate am ajutat bărbaţii de toate vârstele în tratarea problemelor legate de potenţă . Am fost în permanenţă în căutarea unui preparat natural, inofensiv pentru organism care să ajute în astfel de afecţiuni. După numeroase studii am descoperit un astfel de remediu natural pe care îl recomand pacienţilor mei cu mare încredere. Este vorba de “Suifan Brush”. S-a dovedit a fi cel mai bun produs natural pentru tratarea şi prevenirea impotenţei.
Gheorghiu A.
sexolog, doctor în științe
Cine sunteți în pat: un leu sau câinișor? Solutia Suifan Brush este singurul tratament 100% natural ce previne ejacularea precoce, problema des intalnita la barbati.Suifan ajuta la intarzierea ejacularii precoce oferind astfel orgasme puternice.Suifan Brush nu are efecte adverse, ingredientele fiind 100% naturale. EFECTELE SUNT 100% GARANTATE.

Suifan Brush este o combinaţie de plante ce reglează schimbul de substanţe astfel încât stimulează producerea de testosteronului mărind astfel concentraţia lui în sînge, atingând astfel limitele normalului. Utilizarea preparatului ajută la creşterea libidoului, erecţie de lungă durată prelungind astfel actul sexual.

Partenerele dvs de viaţă vor fi extrem de impresionate. O partidă reuşită de sex contează în viaţă fiecăruia mai mult decât orice lucru material!

Cauzele potenței scăzute sunt multiple si printre acestea enumerăm doar câteva dintre ele:
 • Vârsta
 • MEDIUL POLUAT
 • calitatea proastă a
  produselor alimentare
 • infecțiile
 • insuficiența de vitamine
 • modul de viață
  nesănătos
 • stresul
Astăzi piața oferă o varietate de mijloace pentru îmbunătățirea funcțiilor sexuale, însă multe dintre aceste produse nu au nici un efect, altele au efect temporar, ca de exemplu Viagra sau înlocuitorii ei. O parte dintre ele sunt chiar periculoase. Este vorba de produsele netestate și necertificate, a căror utilizare poate cauza probleme grave pentru sănătate. Acum însă există un remediu sigur și verificat:Suifans El poate fi folosit atat de barbatii care au probleme cu ejacularea precoce, dar si de barbatii care nu au astfel de probleme dar vor sa faca adevarate maratoane sexuale de cateva ore.
Picături pentru potență
«Suifan Brush»

Combinație unică realizată din extracte de plante, creată de oamenii de ştiinţă după rețetele vikingilor, produs ce a trecut de numeroasele teste la care a fost supus si care deja și-a demonstrat eficienta, fapt demonstrat de feedback-urile pozitive primite din partea a mii de bărbați care și-au recăpătat încrederea în bărbăția lor.

Comandă
În ce constă secretul lui “Suifan brush“?
Spre deosebire de multe dintre medicamentele moderne folosite pentru creșterea performanțelor sexuale, “Suifan brush” nu numai că îmbunătățește erecția, ci contribuie și la creșterea în dimensiuni a penisului. Produsul este 100% natural si nu contine nici un fel de anestezic (garantat). Insa exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare:

Simplu de utilizat

Trebuie sa introduceti tija-aplicator in sticluta si apoi sa aplicati cu tija cantitatea de lichid care ramane prinsa de tija (o picatura) pe preput dedesubtul capului penisului, in dreapta si in stanga zonei numite "fren" (traditional “ata”)recomandabil cu 2 ore inainte de actul sexual (pentru rezultate remarcabile), insa minim cel putin 30 de minute inaintea unui act sexual.

Efectul este de durată
de la 3 pînă la 6
ORE.
Este recomandat în următoarele situații:
 • Ejaculare precoce
 • funcție erecție instabilă
 • impotență sau potența scăzută
 • calitate și cantitatea scazută de lichid seminal
 • tulburări ale libidoului
 • activitate sexuală scăzută
BENEFICIILE
picăturilor «Suifan brush» sunt
Ușor de utilizat
Numeroase studii de laborator au arătat rezultate pozitive în 96% de cazuri la bărbați
Nu are contraindicații
Efect de durată -
până la șase luni
100 % ingrediente naturale pentru a asigura siguranța dumneavoastră de sănătate
Compatibilitate cu medicamente

Nota: Daca (din diverse motive) dupa trecerea a 2 ore de la aplicarea solutiei nu doriti sa incepeti un act sexual va recomandam sa NU va spalati local timp de cel putin 12 ore, pentru ca solutia sa actioneze 100% pentru combatarea ejacularii precoce pe termen lung

COMENTARII DESPRE picături “Suifan brush”

1+1 Cadou 159 RON
photo
Mihai
28 de ani
Toată viața mea aproape nu am băut, nu am fumat, am fost implicat în multe sporturi. Și toate acestea - de dragul "sănătăți masculine". Dar iată, după patruzeci de ani, a devenit clar că acest lucru nu este suficient. La sfatul unui prieten care consumă alcool și era fumător am încercat “Suifan Brush”. Și știți, efectul este mai bun decât în comparație cu un stil de viață sănătos.
photo
Vasile
52 de ani
Am folosit “ Suifan brush” timp de o lună. Efectul s-a simțit după câteva zile, o dorință constantă de sex, exact cum era la vîrsta de 20 de ani, iar plăcerea este incredibilă, și ce e interesant, la soția tot! )
photo
Pârvu
45 de ani
Recent, am întâlnit o tânără cu aproximativ 20 de ani mai tânără decât mine. Am fost îngrijorat dacă aș putea menține ritmul. Am studiat problema și am decis să încerc "Suifan brush». Într-un cuvânt, grijile au dispărut în scurt timp, și sunt foarte mulțumit!
photo
Gheorghe
34 ani
După mulți ani de căsătorie am început să îmi pierd interesul pentru datoriile mele de soț. Soția mea a observat acest lucru și la aniversarea noastra mi-a făcut un cadou practic - “Suifan Brush”. Și a avut dreptate, tot a devenit mai interesant, încă cum era în studențime.
50%Reducere
318 RON 1+1 Cadou 159 RON
Completați formularul
de comandă
X 2 Suifan 159 RON